Бъдеща булка от Китай се съблече насред оживена улица, след като разбра, че годеникът

...
Бъдеща булка от Китай се съблече насред оживена улица, след като разбра, че годеникът
Коментари Харесай

Заради изневярата на годеника си: Бъдеща булка се съблече чисто гола на улицата

Бъдеща булка от Китай се съблече насред оживена улица, откакто разбра, че годеникът изневерява, дни преди сватбата на двойката. Инцидентът се популяризира мълниеносно в китайските обществени медии.

Привличащи вниманието случай се случва в провинция Дзянсу , Китай.

Минувачите гледаха сюрпризирани, разтревожени и озадачени, когато видяха младата жена да стои на улицата, изцяло гола. Тя изглеждаше мощно обезпокоена, объркана и неспособна да управлява дейностите и думите си.

Историята зад рисковото деяние на тази жена е сърцераздирателна. Тя имала връзка от няколко години и с годеника си възнамерявали да се оженят с благословията и на двете фамилии. Сватбата трябвало да се състои в събота, 1 май.

Броени дни преди огромното събитие обаче младата жена инцидентно открива, че годеникът й има връзка с друга жена от много време, без тя да знае. За да добави засегнатост към пострадването, мъжът е употребявал парите ѝ, с цел да устоя любовницата си и даже е карал колата, която тя неотдавна му е купила на срещи с любовницата си.

Разстроената жена твърди, че години наред е работила интензивно, с цел да устоя годеника си, надявайки се на благополучен взаимен живот. Никога не е очаквала, че нейните жертви ще доведат до толкоз мъчителен излаз.

След като схванала истината, дамата се изправила против годеника си, с цел да обсъдят нещата. Спорът сред двойката обаче бързо ескалирал, подхранван от яд и отчаяние. В изблик на гняв младата жена раздрала облеклата си и се разголила обществено, надявайки се да унижи половинката си и да му аргументи душевна болежка.

Шокиращата й демонстрация притегля вниманието на доста зяпачи – по-срамежливите отклоняват взор, до момента в който други създали фотоси и записвали видеоклипове, спекулирайки, че дамата има психологични проблеми. 

Въпреки това доста добродушни непознати предложили своята разтуха и поддръжка, обличат младата жена с облекла и я убеждават да се върне вкъщи.

В последна сметка със съдействието на локалната полиция младата жена се съгласила да си тръгне и се прибрала вкъщи. Въпреки това изображения и видеоклипове от случая бързо се разпространяват в обществените медии, предизвиквайки необятен набор от отзиви в обществените медии.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР